NOR_The_ADI_differnece_topbanner.jpg

NOR_news_top.jpg


CDVI – Atrium. Med en enkel varelinje får du et fullt adgangskontrollsystem. Legg kun til ønsket kortleser eller kodetastatur for å komplettere adgangskontrollsystemet ditt. Systemet kan kontrollere inntil 2 dører og kan utvides til inntil 500 dører. Varenummer 87049 gjelder også ved utvidelse av anlegget til flere enn 2 dører. Systemet kommer med egen app, og er lett å installere. PSU er innebygget og Batteriet medfølger.
Det finnes en mengde kortlesere, kodetastatur og fingeravtrykkslesere, fjernkontroller, og støtte for tredjeparts produkter. Støtte for både Intercom og IP kamera, se egne produkter fra CDVI eller kombiner med andre merker.

CDVI – Galeow. En vandalsikker kortleser med tastatur for utendørs eller innendørs montering, for 125kHz kort eller tags

Les mer her

optex logo with sensing innovation.jpg

_CCA4972_head.jpg
Oppgrader din VXI-sensor med sømløs kameraintegrasjon

VXI-CMOD er en trådløs HD-kamera-modul med 180° panoramavinkel og nattsyn som enkelt kan integreres med fastkablede VX Infinity-sensorer for å skape en komplett visuell verifiseringsløsning.

  • Et enkelt sikkerhetssystem som kan brukes uten kontrollpanel
  • Du trenger ikke være hjemme for å vite hva som skjer i lokalene dine
  • Verifiserer det hvis det virkelig skjer et innbrudd
Les mer

GDD516.jpg
GJD.jpg

IPAnything - GJD516

I/O-kontroller konstruert for IP overvåkingssystemer.
IPA er en enkel, men kraftig inngangs-/utgangskontroller, konstruert for å konvertere alle typer analoge sensorer til et IP-system, eller omvendt.

IPAnything er bygd inn i et kompakt, robust og vanntett hus. Den er utstyrt med en 12 V / 24 V DC-kontakt for å strømforsyne sensoren, og har fire alarminnganger, tre reléutganger og en analog inngang. På denne måten vil IPAnything virkelig kunne håndtere alle typer utstyr.

VMS-programvare som støttes:
AXIS, Milestone, Genetic, Mirasys, Wavestore, Network Optic, Bosch, SeeTec, Concept Pro, Embsec, QNAP, Griffid, Kentima, Qulu, M2M VX Pro, Hikvision

Kameraer som støttes for direkte kontroll:
AXIS, LILIN, Hikvision, Dahua, Sony, Ernitec, Bosch, Genie, Mobotix

Les mer

AGNeovo.JPG

Populære skjermer fra AG Neovo

AG Neovo har laget to veiledninger til de to mest populære skjermene i porteføljen sin.På den siste siden er det en oversikt som viser alle funksjonene til hver skjerm. Det er et godt hjelpemiddel som hjelper deg å finne de beste skjermene til hver løsning du trenger å presentere.

Guide for large formats 32" - 98"
Guide for small format  15" - 28"

Les mer

NOR_cat_news.JPG

Nye kataloger kan lastes ned

I våre kataloger finner du kjernesortimentet innen kamera, NVR og tilbehør fra Hikvision og Dahua.
Last ned fra vår hjemmeside nå!

Les mer

Dualtech.JPG
DualtechDALM.jpg

Dualtech DALM 4G kommunikator

DALM IP Communicator har doble kommunikasjonsveier og brukes som eksterne alarmsendere til drift, brann og innbruddsalarmer. Telefonutgangen håndterer analoge alarmprotokoller fra tilkoblede innbruddsalarmer og konverterer dem til TCP / IP-protokoller for overføring til alarmmottakssenteret. DALM har innganger for alarmer og utganger som kan fjernstyres. I tillegg kan IP-kameraer kobles til IP Communicator.

Les mer

52186.jpg

WD Purple mikro SD-kort

Vi har utvidet serien vår av WD Purple mikro SD-kort for Edge-opptak direkte på IP-kameraer. Vi har lagt til 128GB og 256GB. Nå har vi en komplett serie fra 32 –  256GB.

Les mer

 
.