The_ADI_differnece_topbanner_NEWLOGO_FIN.jpgFIN_News_top.jpg


Sumugeneraattoreita on ollut myynnissä Suomessa jo yli 10 vuotta ja Protect on niiden markkinajohtaja maailmalla. Protect Qumulus ja Xtratus ovat tarkoitettu pistesuojaukseen pieniin tiloihin, esimerkiksi autoihin, asuntovaunuihin, kioskeihin, serverihuoneisiin ja koteihin. Protectin "sumu" on myrkytöntä ja testattua, ja se soveltuu käytettäväksi museoissa ja elintarvikeliikkeissä, koska se ei kirvele tai polta, eikä myöskään tahmaa tai jätä jäämiä pinnoille. Mutta murtomiesten työskentelyn se estää loistavasti. Tuotteilla on 5 vuoden takuu ja tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. ADI suosittelee käyttämään markkinajohtajaa.

LUE LISÄÄ

optex logo with sensing innovation.jpg
_CCA4972_head.jpg

Päivitä VXI-anturisi saumattoman kameraintegraation avulla

VXI-CMOD on langaton HD-kamera moduuli 180° panoraamakulmalla ja pimeänäöllä, joka integroituu helposti johdotettujen VX Infinity -anturien kanssa luomaan täydellisen visuaalisen varmennusympäristön.
  • Yksinkertainen turvajärjestelmä, voidaan käyttää ilman ohjauspaneelia.
  • Sinun ei tarvitse olla kotona tietääksesi mitä tiloissasi tapahtuu.
  • Varmista, onko kyseessä todella tunkeutuminen.
LUE LISÄÄ

87049.jpg
87651.jpg

CDVI – Atrium & Galeow

CDVI - Atrium. Kokonaisvaltainen kulunvalvontajärjestelmä. Viimeistele kulunvalvontajärjestelmäsi lisäämällä vain tarvittavat kortinlukijat tai koodinäppäimistöt. Järjestelmä voi ohjata enintään 2 ovea ja on laajennettavissa 500 oveen.

Järjestelmässä on oma sovellus ja se on helppo asentaa. PSU on sisäänrakennettu ja sisältää paristot.
Saatavana on paljon kortinlukijoita, koodinäppäimistöjä ja sormenjälkilukijoita, kauko-ohjaimia ja tukea kolmansien osapuolien tuotteille. Tuki sekä sisäpuhelin- että IP-kameroille, katso omat tuotteet CDVI:ltä tai yhdistele muiden merkkien kanssa.

CDVI - Galeow. Ilkivallankestävä kortinlukija näppäimistöllä asennettavaksi ulko- tai sisätiloihin, 125 kHz korteille tai tunnistimille.

LUE LISÄÄ

AGNeovo.JPG

Suorittuja monitoreja AG Neovolta
AG Neovo on luonut kaksi opasta valikoimansa suosituimpia monitoreja varten. Viimeisellä aukeamalla on yleiskuvaus, jossa esitellä kunkin näytön kaikki toiminnot. Tämä on hyvä työkalu auttamaan sinua löytämään parhaat monitorit kullekin ratkaisulle, jotka sinun on esitettävä.

Guide for large formats 32" - 98"
Guide for small format  15" - 28"
LUE LISÄÄ

Dualtech.JPG
DualtechDALM.jpg

Dualtech DALM -4G-kommunikaattori

DALM-IP-kommunikaattori sisältää kaksoiskommunikaatiopolut, joita käytetään ulkoisina hälytyslähettiminä käyttö-, palo- ja murtohälyttimiin. Telefototulo käsittelee analogiset hälytysprotokollat yhdistetyistä tunkeutumishälyttimistä ja muuntaa ne TCP/IP-protokolliksi lähetettäviksi hälytyksen vastaanottokeskukseen. DALM sisältää tuloliitännät hälyttimiä varten ja lähtöliitännät, joita voidaan käyttää etänä. Lisäksi IP-kameroita voidaan yhdistää IP-kommunikaattoriin.

LUE LISÄÄ

52186.jpg

WD Purple Micro SD -kortit

Laajensimme WD Purple Micro SD -korttiemme valikoimaa Edge-tallennusta varten suoraan IP-kameroilla. Lisäsimme 128 Gt ja 256 Gt mallit. Nyt meillä on täysi valikoima välillä 32–256 Gt.

LUE LISÄÄ

GDD516.jpg
GJD.jpg

IPAnything - GJD516
I/O-ohjain suunniteltu IP-seurantajärjestelmille
muunna minkä tahansa tyyppinen analoginen anturi IP-järjestelmään tai päin vastoin.

IPAnything on rakennettu kompaktiin, kestävään ja vedenpitävään koteloon. Siihen on sovitettu 12 V/24 V DC -liitäntä anturin virtaa varten, neljä hälytyksen tuloliitäntää, kolme relelähtköä ja analoginen tulo. Tämä takaa, että IPAnything voi todella hallita kaikentyyppiset laitteet.

Tuetut VMS-ohjelmistot:
AXIS, Milestone, Genetic, Mirasys, Wavestore, Network Optic, Bosch, SeeTec, Concept Pro, Embsec, QNAP, Griffid, Kentima, Qulu, M2M VX Pro, Hikvision

Tuetut kamerat suoraohjausta varten:
AXIS, LILIN, Hikvision, Dahua, Sony, Ernitec, Bosch, Genie, Mobotix
LUE LISÄÄ
 
.