The_ADI_differnece_topbanner_NEWLOGO.jpg


Newsletter.png

Nu har du ADIs eshop i fickan!
Sök och beställ snabbt och enkelt på stående fot. Du kan logga in med fingeravtryck och slipper komma ihåg lösenord.
AppStore.jpgGooglePlay.jpg

optex logo with sensing innovation.jpg
_CCA4972_head.jpg

Uppgradera din VXI-sensor med videoverifiering

VXI-CMOD är en trådlös HD-kameramodul med 180° panoramavinkel och "night vision" som enkelt integrerar med trådbundna VX Infinity sensorer för att generera en komplett visuell veriferingslösning.

  • Ett enkelt säkerhetssystem, som kan användas utan kontrollpanel
  • Du behöver inte vara hemma för att veta vad som händer på plats
  • Verifiera om det är ett verkligt intrång
LÄS MER

87049.jpg
87651.jpg

CDVI – Atrium & Galeow

CDVI - Atrium. Du får ett fullständigt accessystem. Lägg bara till den nödvändiga kortläsaren eller kodknappsatsen för att komplettera ditt accessystem. Systemet kan styra 2 dörrar med möjlighet att utökas till upp till 500 dörrar.

Systemet har en egen app och är enkelt att installera. PSU är inbyggd och batteri ingår.
Det finns en mängd kortläsare, kodtangentbord och fingeravtrycksläsare, fjärrkontroller och support för tredjepartsprodukter. Stöd för både intercom- och IP-kameror. Se egna produkter från CDVI eller kombinera med andra märken.

CDVI - Galeow. En vandalsäker kortläsare med tastatur för montering utomhus eller inomhus, för 125 kHz kort eller taggar.

LÄS MER

AGNeovo.JPG

Poulära bildskärmar från AG Neovo
AG Neovo har skapat två guider över de mest populära bildskärmarna i sin portfölj. På sista uppslaget finns en översikt som visar alla funktioner för respektive skärm. Detta är ett bra verktyg för att hjälpa dig hitta de bästa bildskärmarna för varje behov du möter.

Guide for large formats 32" - 98"
Guide for small format  15" - 28"
LÄS MER

Dualtech.JPG
DualtechDALM.jpg

Dualtech DALM 4G communicator

DALM IP Communicator har dubbla kommunikationsvägar och används som externa larmsändare för drift, brand och inbrottslarm. Telelinjeutgången hanterar analoga larmprotokoll från anslutna inbrottslarm som konverteras till TCP / IP-protokoll för överföring till larmmottagningscentret. DALM har ingångar för larm och utgångar som kan fjärrstyras. Dessutom kan IP-kameror anslutas till IP Communicator.

LÄS MER

52186.jpg

WD Purple microSD-kort

Vi har utökat vårt sortiment av WD Purple Micro SD-kort för Edge-inspelning direkt på IP-kameror. Vi har lagt till 128 GB och 256 GB. Vi har nu ett komplett utbud från 32 - 256 GB.

LÄS MER

GDD516.jpg
GJD.jpg

IPAnything - GJD516
I/O Controller anpassad för IP-övervakningssystem
IPA är en enkel men kraftfull ingångs- / utgångsstyrenhet, som är utformad för att konvertera alla typer av analoga sensorer till ett IP-system, eller vice versa.

IPAnything är byggd i ett kompakt, heavy duty vattentätt hölje. Den är utrustad med ett 12V / 24V DC-uttag för att driva sensorn, fyra larmingångar, tre reläutgångar och en analog ingång, vilket säkerställer att IPAnything verkligen kan hantera alla typer av utrustning.

VMS-programvaror som stöds:
AXIS, Milestone, Genetic, Mirasys, Wavestore, Network Optic, Bosch, SeeTec, Concept Pro, Embsec, QNAP, Griffid, Kentima, Qulu, M2M VX Pro, Hikvision

Kameror som stöds för direkt kontroll:
AXIS, LILIN, Hikvision, Dahua, Sony, Ernitec, Bosch, Genie, Mobotix
LÄS MER
 
.