The_ADI_differnece_topbanner_NEWLOGO_FIN.jpg

Newsletter_Summer_Top.jpg


Edullisia varifokaalisia minidomeja
Kompakti kupusuunnittelu mahdollistaa, että AXIS M42 -verkkokameroita voidaan asentaa huomaamattomasti, joten ne ei ole helposti havaittavissa. Nämä minidomet saadaan sulautumaan saumattomasti mihin tahansa sisätilaan, koska ne voidaan maalata uudelleen. Kirkaat ja savukuvut ovat saatavilla myös lisävarusteina, joten voit piilottaa kameran suunnan. Sopii siis erinomaisesti mihin tahansa paikkaan, jossa huomaamaton valvonta on tarpeellinen omaisuuden suojaamiseksi.

M4206-LV - 76699 / M4206V - 76770
LUE LISÄÄ

Protect_logo.jpg


7-Eleven.png

SUOJAA ASIAKASTASI

PROTECT-sumugeneraattorien myötä myymälöiden murtoaste laski vuonna 2018 alimmalle tasolle kymmeneen vuoteen.
7-Elevenin turvallisuuspäällikkö Lars Eklund sanoo, että turvasumu on menestystarinan ja turvallisuusstrategian avainasemassa, sillä se suojaa omaisuutta, kunnes poliisi tai vartijat saapuvat. Sillä on myös ennalta ehkäisevä vaikutus, hän sanoo: "Välttämällä rikkoutuneet ovet ja ikkunat säästämme sekä aikaa että rahaa." 
Lue Lars Eklundin suosituskirje.

Protect-merkin tuotteita löydät meiltä.

LUE LISÄÄ

Hikvision_FI.JPG

UUSI ERÄ: HIKVISIONIN VIDEOTALLENNINVALIKOIMA ADILTA

Päivitetty ja laaja valikoima Hikvisionin kameroita ja NVR-verkkovideotallentimia. 
Lataa uusi PDF-tiedosto nyt. Saatavana myös painettuna katalogina myymälöissämme. 

Hinnat ovat bruttohintoja. Hinnat löydät verkkokaupasta, kun olet kirjautunut sisään! 

LATAA

Testutstyr_FI.JPG

UUSI KATALOGI: PALOTURVALAITTEET
Tähän katalogiin olemme koonneet testauslaitteita henkilöille, jotka työskentelevät palontorjuntajärjestelmien parissa. Apollon, Detectortestersin, Kinovoxin ja SystemSensorin tuotteet helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Lataa uusi PDF-tiedosto nyt. Saatavana myös painettuna katalogina myymälöissämme. 

Hinnat löydät verkkokaupasta, kun olet kirjautunut sisään! 
LATAA

Trainings_img.jpg

2N:n uusi 2N® Indoor Compact on vihdoin täällä!

2N® Indoor Compact on sisäkäyttöön tarkoitettu videopuhelin, joka on kehitetty erityisesti kotitalousmarkkinoille. Asennukseen tarvitaan vain yksi UTP-kaapeli ja konfigurointi tehdään näppärän webkäyttöliittymän kautta, joten asennustyöt sujuvat helposti ja nopeasti. Käyttäjään tekevät vaikutuksen laitteen minimalistinen muotoilu, karkaistu lasipinta, 4,3”” värinäyttö ja intuitiivinen ohjaus. Yksinkertaisen elegantti ratkaisu videoviestintään. Intuitiivinen ohjaus, joka sopii myös kokemattomammille käyttäjille.

LUE LISÄÄ

Kentec_img.jpg
Kentec_logo.jpg

ADI TOIMITTAA KATTAVAT VESILIIKENTEEN PALOHÄLYTYSRATKAISUT

  • Kentec Syncro ASM Marine panel (1 + 2 silmukkaa) on vesiliikenteen parhaisiin lukeutuva palohälytyspaneeli.
  • Sillä on useiden eri luokitusten mukaiset sertifioinnit, ja se täyttää laivavarustedirektiivin vaatimukset.
  • Paneeli sopii kaikkiin pieniin ja keskisuuriin aluksiin sekä esim. Apollon ja Hochikin laivakäyttöön hyväksyttyjen yksiköiden yhteyteen.
  • Syncro ASM on edullinen, tehokas ja skaalautuva palohälytysratkaisu kaikkeen vesiliikenteeseen.
  • Kookas graafinen näyttö, ergonominen näppäimistö ja ilmaisinten sijoittelu tekevät Syncro ASM-ohjauspaneelista selkeän sekä asennuksen että käytön kannalta.
  • Samaan verkkoon voi liittää jopa 64 paneelia, joista voi ohjata ja tarkkailla integroidusti yli 16 000 palopainiketta.
  • Tuotteeseen voi liittää monia erilaisia lisävarusteena saatavia laajennusmoduuleja, äänisignaaleja ja paljon muuta - niitä kaikkia myy ADI Global.
  • Kerromme mielellämme lisää paneelien monista mahdollisuuksista.

03900 - 1 silmukka
03901 - 2 silmukkaa
LUE LISÄÄ

lager_img.jpgTEE LÖYTÖJÄ VARASTON TYHJENNYKSESTÄ
Kuten tiedät, meillä on nyt sivu varastosta myytäville tuotteille. Sieltä teet hienoja löytöjä. Käy sivulla säännöllisesti – myös silloin, kun emme lähetä uutiskirjeitä, päivitämme tätä sivua.
LUE LISÄÄ
 
.