Nyheder fra ADI - sommer 2019    
Newsletter_Summer_Top2.jpg


Overkommelige varifokale mini-domes

Det kompakte dome design gør at AXIS M42 kameraer kan installeres yderst diskret. Disse mini-domes kan males så de blender ind med ethvert interiør. Røgfarvede dæksler er også tilgængelige som tilbehør, så du kan skjule den retning, kameraet peger i, hvilket gør det perfekt til ethvert sted, hvor diskret overvågning er nødvendig for at beskytte dine aktiver.

M4206-LV - 76699    /    M4206-V - 76700

Læs mere her

Protect_logo2.jpg

7-Eleven2.pngPROTECT UDE HOS KUNDEN

Med PROTECT tågekanoner faldt butikkernes indbrudsrate i 2018 til det laveste niveau i 10 år.

Lars Eklund, sikkerhedschef for 7-Eleven, siger, at røgsikring spiller en stor rolle i succeshistorien og sikkerhedsstrategien, eftersom den beskytter værdierne, indtil politiet eller vagterne ankommer. Det har endda en forebyggende effekt, siger han: “Ved at undgå brudte døre og vinduer sparer vi både nedetid og penge. Læs Lars Eklunds anbefalingsbrev. 

Produkterne fra Protect finder du hos os. 

Læs mere her

Hikvision_DK.JPG

NY UDGAVE: HIKVISION VIDEOSORTIMENT HOS ADI

En opdateret udgave med et bredt udvalg af kameraer og NVR’er fra Hikvision. Hent din nye PDF nu. Findes også som trykt katalog på vores hovedkontor/lager i Ishøj.

De viste priser er bruttopriser. Din pris finder du i vores online-butik, når du logger ind!

Hent her

Den nye 2N® Indoor Compact fra 2N er her endelig!

2N® Indoor Compact er en indvendig svarenhed designet specielt til boligmarkedet. Installeres enkelt via almindeligt UTP netværk. Konfigurationen foregår via web interface, hvilket garanterer at installatøren kan sætte enheden i drift nemt og hurtigt. Brugere vil blive imponeret af det minimalistiske design, den hærdede glasoverflade, farve displayet på 4,3” og den intuitive betjening. Helt simpelt en elegant løsning til videokommunikation.

›› Intuitiv betjening, selv for uerfarne brugere
›› Designet front af hærdet glas
›› Konfiguration via web interface

Læs mere her


Testutstyr_DK.JPG

NYT KATALOG: TESTUDSTYR TIL BRAND

I dette katalog har vi overskueligt samlet testudstyr til dig, der arbejder med brandsikringssystemer. Produkterne, som gør din hverdag lettere, kommer fra Apollo, Detectortesters, Kinovox og SystemSensor. Hent din PDF nu. Findes også som trykt katalog på vores hovedkontor/lager i Ishøj, hvor du ovenikøbet kan købe varerne og få dem med, med det samme!

Din pris finder du i vores online-butik, når du logger ind!

Hent her

DSF.JPG

ADI på Danish Security Fair 28-29 august i Fredericia, Messe C

ADI Global Distribution er med på messen i august! Vi er på plads med vores egen stand, hvor du møder hele vores salgs- og supportteam og får mulighed for at se produkter i vores flotte stand samt besøge producenterne sammen med din ADI kontaktperson.

Book i kalenderen lige nu!

Læs mere her

lager_img2.jpg

GØR ET GODT FUND PÅ VORES LAGERSALG 

Du ved vel, at vi nu har en side til varer, som er på udsalg fra lageret. Der kan du ofte gøre gode fund. Gå ind og kig nu og da – selv når vi ikke sender noget ud, opdateres siden.

Læs mere her

 
.