ADI NO - COVID-19 Oppdatering

24. mars 2020

ADI fortsetter å være åpen for kundene våre.

Sikkerheten til våre ansatte og kunder er vår topp prioritet, og derfor ønsker vi å dele noen måter vi kan samarbeide for å holde driften i gang så trygt som mulig.

Bestillinger kan skje på følgende måter:

Online på www.adiglobal.no
Hvis du har glemt passordet ditt for bestilling online, klikker du på Min konto for lenker.
E-post [email protected]
Telefon 22 72 03 60

Bestill for levering: Vennligst bestill for levering til ønsket adresse.

Vær proaktiv: Selv om vi har iverksatt forskjellige tiltak for å dempe eventuelle effekter på virksomheten din og for øyeblikket har nok lager på lager til å imøtekomme eksisterende etterspørsel, kan vi ikke forutse fremtidige restriksjoner som kan oppstå. Med dette i bakhodet, hvis du har et stort / kritisk prosjekt i anmars, bør du vurdere å legge inn ordrene dine tidlig. Diskuter med din lokale ADI representant så snart som mulig.

Takk for støtten for å redusere helserisikoen!

 

18. mars 2020

Vi vil gi en oppdatering om hvordan ADIs globale operasjonsteam håndterer den globale coronavirus-situasjonen (COVID-19).

Som et ledd i vårt sterke engasjement for å avbøte potensiell innvirkning på virksomheten din, har vi tatt følgende trinn som del av vår tette overvåking av utviklingssituasjonen og gjennomgått eventuelle mangler:
  • • For flere uker siden økte vi proaktivt sikkerhetsbeholdningen til produkter der komponenter eller produksjon hovedsakelig utføres i Kina.
  • • Vi fortsetter å overvåke leverandørens åpne ordre og jobber aktivt med våre leverandørpartnere for å fremskynde forfalte ordrer.
  • • Vi har utviklet en integrert forretningsplanleggingsprosess med våre leverandørpartnere for å identifisere deres nåværende lagerposisjon, sekundær- og tertiær komponentinnhenting og produksjonsnivå slik at vi kan sikre ytterligere sikkerhetsbeholdning eller bestille ekspedisjoner der det er aktuelt.
  • • Vi er har dialog med transportørene våre for å redusere potensialet for container tilgjengelighetsutfordringer og havnestopp.

Mens butikkene våre fortsatt er åpne for kundene våre, jobber de fleste av våre ansatte hjemmefra som et proaktivt tiltak, hvis deres arbeid tillater det. Dette for å redusere folkemengdene og i stedet samarbeide virtuelt. Vi har kommunisert U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefalte forholdsregler og alle lokale lovbestemte krav, som i noen tilfeller er strengere, for at våre ansatte skal forhindre spredning av luftveissykdommer. Vi jobber også nøye for å sikre et trygt arbeidsmiljø for våre ansatte, kunder og besøkende i anledning COVID-19.

ADI tilbyr følgende alternativer for å hjelpe deg, hvis du er bekymret for eksponering COVID-19:


• Bestillinger kan sendes direkte til deg eller ønsket leveringssted.
• Bestillinger kan plasseres online (www.adiglobal.no) for levering der du ønsker.


Selv om vi for øyeblikket har tilstrekkelig inventar til å imøtekomme dagens etterspørsel, forplikter vi oss til å gi deg oppdateringer hvis større globale COVID-19 bekymringer ellers påvirker vår evne til å møte dine behov. Vi gjør disse oppdateringene tilgjengelige på www.adiglobal.no for enkelhets skyld.
Hvis du trenger mer informasjon, har spørsmål og / eller spørsmål, kan du kontakte din lokale KAM eller kundeservicerepresentant.

Title Text

Subtitle Text

Form Title

Form

Section 3 - Title Text

Subtitle Text

Speaker 1 - Text

Speaker 2 - Text

Speaker 3 - Text

Speaker 4 - Text

Section 4 - Title Text

Subtitle Text Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed augue lacus viverra vitae congue. Nullam ac tortor vitae purus. Lobortis feugiat vivamus at augue eget arcu dictum varius duis. Magna