KAC-Veiligheidsbulletin

oktober 20, 2020

Belangrijk Veiligheidsbulletin van KAC Alarm Company Ltd: Handbrandmelder Plexiglas

Wij hebben een melding ontvangen van KAC Alarm Company met betrekking tot hun flexibele handbrandmelders. KAC heeft een probleem vastgesteld met de KAC-handbrandmelder wanneer het flexibele element wordt ingedrukt. De kans bestaat dat het flexibele element niet loslaat en een alarm activeert zoals bedoeld wanneer het voor het eerst wordt indrukt. Dit kan een risico voor de brandveiligheid inhouden. Alle betrokken eenheden werden geproduceerd tussen 27 juli en 7 september 2020 en kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van de productiedatumcode gaande van 2031 tot 2036 die vermeld staat op de verpakking of op het etiket aan de achterzijde van het product. Dit vereist uw onmiddellijke en verplichte actie.

De betrokken modellen kunnen worden geïdentificeerd door de aanwezigheid van de letter “F” in het modelnummer, zoals hieronder weergegeven:

Manuele handbrandmelders: M**-*****F-****

Waterdichte handbrandmelders: W**-*****F-***


U bent geïdentificeerd als een klant die mogelijkerwijze de betrokken flexibele handbrandmelders heeft aangekocht. Het bijgevoegde KAC-veiligheidsbulletin betreffende problemen met flexibele handbrandmelders bevat gedetailleerde instructies voor het identificeren van een betrokken product en voor het vervangen van het flexibele element of de handbrandmelder.

KAC-Veiligheidsbulletin voor probleem met flexi-element brandmelder.


U kunt erop rekenen dat KAC Alarm Company de nodige corrigerende maatregelen heeft genomen en dat de eenheden die ADI Global Distribution sinds 5 oktober hebben verlaten, niet geïmpacteerd zijn.
 

Indien u nog verdere vragen hebt, gelieve contact op te nemen met uw commerciële contactpersoon bij ADI Global Distribution.


Form Title

Form

Section 3 - Title Text

Subtitle Text

Speaker 1 - Text

Speaker 2 - Text

Speaker 3 - Text

Speaker 4 - Text

Section 4 - Title Text

Subtitle Text Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed augue lacus viverra vitae congue. Nullam ac tortor vitae purus. Lobortis feugiat vivamus at augue eget arcu dictum varius duis. Magna