ADI Updates | Coronavirus COVID-19

8 april 2020

Lockers in Aartselaar tijdelijk niet beschikbaar. 

Van 8 april tot 30 april zullen de lockers op de vestiging in Aartselaar helaas tijdelijk niet beschikbaar zijn wegens het ontbreken van permanentie gedurende deze periode. Uw bestellingen kunnen geleverd worden op de locatie van uw voorkeur. Wij blijven telefonisch en per email beschikbaar voor u om een passende oplossing te vinden. 

 

18 maart 2020

Via deze communicatie willen wij u graag informeren over hoe ADI’s global operations team omgaat met de wereldwijde Corona crisis (COVID-19) situatie. 

In het kader van onze sterke motivatie om mogelijke gevolgen voor uw activiteiten te beperken, hebben we de volgende stappen genomen die onderdeel uitmaken van het nauwlettend opvolgen van de zich ontwikkelende situatie en het inschatten van eventuele tekorten:

  • Enkele weken geleden, hebben we proactief de veiligheidsvoorraad vergroot op producten waarvan componenten afkomstig zijn of fabricage voornamelijk in China wordt uitgevoerd.
  • We blijven openstaande orders van onze leveranciers opvolgen en werken actief samen met onze leverancierspartners om verlate bestellingen te bespoedigen.
  • We hebben een geïntegreerd businessplanningsproces ontwikkeld met onze leverancierspartners om hun huidige voorraadpositie, secundaire en tertiaire componentinkoop en productieniveaus te identificeren, zodat we waar nodig kunnen reageren door onze veiligheidsvoorraad te verhogen of onze bestellingen te versnellen.
  • In samenwerking met onze transporteurs zijn we erop gericht potentiële uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid van containers en havencongestie te verminderen.

Hoewel onze kantoren openblijven voor ons personeel, hebben we aan onze werknemers een proactieve maatregel meegedeeld die hen aanmoedigt thuis te werken als hun functie het toestaat, het aantal meetings en samenkomsten te minimaliseren, gebruikmakend van de beschikbare technologieën om op afstand samen te werken. Ook hebben we de door de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) aanbevolen voorzorgsmaatregelen en alle lokale wettelijke vereisten, die in sommige gevallen strenger zijn aan onze werknemers meegedeeld, om hen voor te lichten en de verspreiding van luchtweginfecties te helpen voorkomen. We werken ook ijverig om te zorgen voor veilige werkomgevingen voor onze werknemers, klanten en overige bezoekers tijdens het COVID-19-gezondheidsprobleem.


In dit kader is het momenteel niet mogelijk uw bestellingen af te halen aan onze balies, ADI biedt u graag de volgende alternatieven om aan uw behoeften te voldoen:

  • Bestellingen kunnen rechtstreeks naar u worden verzonden.
  • Maak gebruik van onze locker-service waarmee u 24/24u uw bestellingen veilig en beveiligd kunt afhalen op onze branches te Aartselaar en Loppem.
  • Bestellingen kunnen online worden geplaatst (https://www.be.adiglobal.be/) en producten kunnen worden geleverd

Hoewel we momenteel voldoende voorraad hebben om aan de bestaande vraag te voldoen, verzekeren we u, u zo snel mogelijk te informeren, mocht de grotere wereldwijde COVID-19-bezorgdheid anderszins van invloed zijn op ons vermogen om in uw behoeften te voorzien. We zullen deze informatie voor uw gemak op deze webpagina beschikbaar blijven maken. Mocht u bijkomende informatie nodig hebben en/ of vragen hebben, neem dan contact op met uw accountmanager of de ADI-klantenservice.


Title Text

Subtitle Text

Form Title

Form

Section 3 - Title Text

Subtitle Text

Speaker 1 - Text

Speaker 2 - Text

Speaker 3 - Text

Speaker 4 - Text

Section 4 - Title Text

Subtitle Text Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed augue lacus viverra vitae congue. Nullam ac tortor vitae purus. Lobortis feugiat vivamus at augue eget arcu dictum varius duis. Magna